SANDRA MILENA SAENZ
Bar-restaurante en un local alquilado en Basauri (Bizkaia).
La promotora tiene 7 años de experiencia en el sector de la hostelería y panadería.
Actualmente está realizando un curso de Lanbide para obtener el certificado de profesionalidad en panadería y bollería.
La promotora va a solicitar el permiso para establecer punto caliente de pan.
Taberna-jatetxea Basaurin alokatutako lokal batean (Bizkaia). Sustatzaileak 7 urteko esperientzia du ostalaritzaren eta okintzaren sektorean. Gaur egun, Lanbideren ikastaro bat egiten ari da okintzako eta opilgintzako profesionaltasun-ziurtagiria lortzeko. Sustatzaileak ogi-puntu beroa ezartzeko baimena eskatuko du.
Taberna-jatetxea Basaurin alokatutako lokal batean (Bizkaia). Sustatzaileak 7 urteko esperientzia du ostalaritzaren eta okintzaren sektorean. Gaur egun, Lanbideren ikastaro bat egiten ari da okintzako eta opilgintzako profesionaltasun-ziurtagiria lortzeko. Sustatzaileak ogi-puntu beroa ezartzeko baimena eskatuko du.